Středomořský krevetový salát

Lehký krevetový salát je díky své harmonii barev a chutí pastvou pro oči i pro chuťové pohárky každého labužníka.


0.00x
10 min

Postup přípravy

V misce si nejprve připravíme zálivku na salát - vidličkou vyšleháme olivový olej spolu s balsamicem a citronovou šťávou, dochutíme solí a pepřem. 

Předvařené krevety vyloupeme, hlávkový salát natrháme na menší kousky, přidáme zálivku a promícháme.

Salát obložíme krevetami a plátky rajčat, navrch naskládáme proužky červených paprik a cibule. Podle chuti můžeme salát ještě obohatit krutony nebo sýrem.

Středomořský krevetový salát podáváme jako samostatný pokrm, nejlépe chutná s dobře vychlazeným bílým vínem.
user-icon

autor Veronika


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Středomořský krevetový salát

Zpět na recept