Přírodní roštěnka

Klasický recept na výbornou hovězí roštěnku s rýží.


4.522x
60 min
1×

Ingredience

1 kscibule
4 plátkyhovězí roštěnka

podle potřeby

olej
hořčice plnotučná
hladká mouka

podle chuti

sůl
mletá sladká paprika
mletý černý pepř

Postup přípravy

Roštěnky rozklepeme a okraje nařízneme. Z obou stran osolíme, opepříme, posypeme paprikou, potřeme hořčicí a obalíme v hladké mouce. Cibuli nakrájíme nadrobno. Nakrájenou cibuli osmahneme na oleji v kastrolu. V pánvi na rozpáleném oleji zprudka opečeme roštěnky z obou stran, dáme je do kastrolu na osmahlou cibuli a za občasného podlévání zakryté dusíme. Měkké maso vyjmeme a šťávu případně zahustíme a dochutíme. Já jsem přidala i pár kapek citronové šťávy a polévkové maggi. Přírodní roštěnku podáváme s rýží, dobře chutná i s brambory.
user-icon

autor Moravanda

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Přírodní roštěnka

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena