Pražské telecí hrudí

Jednoduché na připravu a na ingredience, ale velmi chutné.


4.86x
75 min
1×

Postup přípravy

Telecí hrudí částečně vykostíme (žeberní kosti) a ostrým nožem do něho prořízneme otvor (kapsu). Kapsu naplníme nádivkou ze šunky, hrášku, vajec, sekané petrželové natě a soli, kterou připravíme za tepla. Naplněné hrudí uzavřeme špejlí. Hrudí plníme pouze vychladlou nádivkou. Upravené telecí hrudí pečeme v rozehřáté troubě na 200 °C. Recept je na 5 porcí.
user-icon

autor jaja23

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pražské telecí hrudí

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena