Žloutkové věnečky se připravují z odpalovaného těsta, které se připravuje trochu jinak než jiný těsta. Podle mého receptu se však povedou každému i na poprvé. Navíc věnečkům s krémem rozhodně odolá jen málokdo!
-> Jak zachránit sražený máslový krém
Nezvyklá příprava, dokonalá chuť: Jak připravit odpalované těsto?
Připravte si větrníky či věnečky, jedny z nejoblíbenějších cukrárenských zákusků, sami doma. Jejich základem je někdy trochu obávané odpalované neboli spařované těsto. Není třeba se ho však děsit, s námi ho zvládnete!
Tip na víkend: Úžasné domácí věnečky krok za krokem
Recept na vynikající tradiční věnečky s odlehčeným krémem.
Domácí kremrole s mascarpone krok za krokem
Dnes se naučíme krok za krokem upéct vynikající kremrole s jemnou náplní, které připravíme za pár minut.
Autor:Bedřiška
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena