Pradědovo tajemství

Pikantní směs na topince.


4.221x
20 min
2×

Postup přípravy

Na oleji zpěníme nadrobno naseknou cibuli, přidáme opepřené a osolené kotletky a orestujeme z obou stran. Přendáme na talíř a do výpeku přidáme rajský protlak, zeleninové lečo, drcený česnek a pivo. Mírně povaříme asi 3 minuty.

"Omáčku" ochutíme pepřem, solí a oreganem. Maso dáme zpět a necháme prohřát.

Mezitím si klasicky připravíme topinky. Krajíce chleba osmahneme po obou stranách na tuku. Potřeme je česnekem.

Na talíř klademe vždy dvě připravené topinky, přilijeme je šťávou se zeleninou. Na to položíme porci masa a posypeme hustě strouhanou nivou.

Před podáváním ozdobíme pradědovo tajemství feferonkou.
user-icon

autor eduard8


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pradědovo tajemství

Zpět na recept