Pomazánka z tuňáka

Pomazánky jsou vhodné k přípravě svačiny nebo studené večeře a oblíbené jsou zejména u dětí.Z několika druhů rybích pomazánek vyzkoušejte třeba právě tu z tuňáka.


3.1154x
20 min
5×

Postup přípravy

Vejce uvaříme natvrdo. Cibuli oloupeme a nakrájíme hodně jemně. Kyselou okurku nastrouháme.

Olej z tuňáka slijeme, rybí maso rozmačkáme s vajíčkem. Přidáme hořčici, okurku, cibuli, máslo nebo ramu, sůl, pepř a vše důkladně promícháme. Pokud chcete, aby pomazánka byla krémovější, můžete ji ušlehat elektrickým tyčovým mixerem.

Pomazánku z tuňáka mažeme na chleba nebo bílé pečivo. Zdobíme červenou paprikou, pórkem či zelenou petrželkou. Zapíjíme čajem s citronem.
user-icon

autor Dana


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pomazánka z tuňáka

Zpět na recept