Polská polévka z červené řepy

Přestože na talíři vypadá polévka celkem jedovatě, je chutná a zdravá.


3.198x
45 min

Postup přípravy

Řepu oloupeme, nakrájíme na větší kousky a s vývarem dáme vařit. Jakmile změkne, zesvětlá a obarví vývar, vyndáme ji. Přidáme ocet, pepř, osolíme a podle chuti dochutíme polévkovým kořením.

Ve šlehačce rozmícháme hladkou mouku a polévku jí zahustíme. Krátce povaříme.

Do každého talíře dáme kousky řepy, dvě lžíce šťouchaných brambor, přelijeme polévkou a vložíme půlku vajíčka.

Polskou polévku z červené řepy ozdobíme lístečky petrželky a ihned podáváme..


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Polská polévka z červené řepy

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Polská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.