Polévka z uzených žeber

Výborná polévka, která zasytí, zahřeje a provoní celou domácnost.


0.00x

Postup přípravy

Uzená žebra dáme do hrnce s vodou, mírně osolíme, přidáme zeleninový bujon a přivedeme k varu. Vaříme do změknutí masa, pak žebra vyndáme a necháme trochu vychladnout. Do polévky přidáme rýži a jedno rozkvedlané vejce, podle chuti dosolíme. Po uvaření rýže přidáme nadrobno nasekanou petrželku a obereme do polévky dříve vyndané maso z kostí. Polévku z uzených žeber podáváme horkou.


Poctivá domácí zelňačka: Top recepty na hustou a vydatnou polévku


Poctivá zelňačka - hustá a vydatná polévka, která skvěle zahřeje a nasytí. Její příprava je trochu složitější, ale podle těchto vybraných receptů ji hravě zvládne úplně každý. Zelňačka s klobásou i bez, s uzeným masem, na vegetariánský způsob, ale také s houbami, cuketou nebo červenou řepou. Kterou si vyberete?


Poctivá


Polévka zaručeně zahřeje: Recept na výbornou frankfurtskou polévku s párkem


Snadná, rychlá a finančně nenáročná polévka, kterou zvládne každý. Přitom je moc dobrá a v zimě na zahřátí přijde jistě vhod! Dnes vás ji naučíme krok za krokem.


Polévka

user-icon

autor Veronika


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Polévka z uzených žeber

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena