Polévka z husích drůbků

Polévka spíše pro hospodyňky s vlastním hospodářstvím.


3.084x
75 min

Postup přípravy

Hrách si předem namočíme. Očištěné a omyté husí drůbky s hlavou a křídly vaříme ve slané vodě spolu s libečkem.

Játra jemně usekáme a osmahneme na másle.

Zeleninu očistíme, omyjeme a přidáme ji vcelku k poloměkkým drůbkům s namočeným hrachem. Vaříme společně doměkka. Pak vnitřnosti vyjmeme spolu s ostatním masem a zeleninou.

Kapustu nakrájíme na nudličky, stejně jako ostatní zeleninu a vložíme ji zpět do polévky, ze které jsme vyjmuli vyvařený libeček.

Vnitřnosti nakrájíme na proužky, rovněž tak i maso z křídel a spolu s játry rovněž vložíme do polévky.

Housku nakrájíme na kostičky, na tuku osmažíme.

Polévku z husích drůbků podáváme spolu s krutonky z housek.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Polévka z husích drůbků

Zpět na recept