Polévka tukožroutka

Je jaro a tělo je potřeba vyčistit od přebytečných zimních kilogramů. Vyzkoušejte osvědčený recept na polévku, která se jí alespoň 3 dny po sobě - bez jakéhokoli jiného jídla.


4.219x
45 min
1×

Postup přípravy

Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kostky. Papriku také nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme a nakrájíme nahrubo. Zelí buď nakrouháme nebo nakrájíme (bez tvrdých žeber) na nudličky.

Veškerou zeleninu dáme do hrnce, zalijeme vodou, aby byla ponořena a ještě 1 cm nad. Přidáme bujón i masox, kari i sůl a vaříme do změknutí zeleniny.

Před podáváním sypeme polévku tukožroutku sekanou petrželkou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Polévka tukožroutka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Česká