Polentové řezy

Vynikající a zdravá příloha k masům a rybám.


3.273x
60 min

Postup přípravy

Vodu se solí a jednou lžící másla přivedeme k varu. Teplotu zmírníme a za stálého míchání přisypáváme krupici. Opět za neustálého míchání vaříme 10 minut a poté odstavíme z plotýnky a necháme ještě 10 minut bobtnat. Máslem vymastíme nízký plech a polentovou hmotu na něj rozetřeme, uhladíme a necháme asi dvě hodiny vychladnout a ztuhnout. Polentový moučník vyklopíme a nakrájíme na plátky. Zbylé máslo rozehřejeme, polentové řezy na něm opečeme a ihned podáváme.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Polentové řezy

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena