Pohanka s brynzou

Vařená pohanka s bryndzou, cibulkou a osmaženou slaninou. Vegetariáni můžou slaninu vynechat nebo nahradit jinou surovinou.


3.2198x
30 min
4×

Postup přípravy

Loupanou pohanku spaříme vařící osolenou vodou a necháme 20 minut bobtnat pod pokličkou.

Mezitím si očistíme cibuli a spolu s anglickou slaninou ji nakrájíme nadrobno. Pak je dáme restovat na rozhřátou pánev. Bez oleje.

Hotovou pohanku scedíme a servírujeme na předehřátý talíř. Posypeme ji brynzou a přelijeme smaženou cibulku se slaninou.

Foto:Profimedia.cz
user-icon

autor katako007

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pohanka s brynzou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena