Vařená pohanka s bryndzou, cibulkou a osmaženou slaninou je naprosto báječná a jednoduchá. Vegetariáni můžou slaninu vynechat nebo nahradit jinou surovinou.
Hodnocení
4.5
/ 5 (198x)
Doba přípravy
30 min
Chutnalo
4x
Ingredience
Ostatní
Brynza50 g
Cibule1 ks
Anglická slanina50 g
Pohanka1 hrst
Postup přípravy
Loupanou pohanku spaříme vařící osolenou vodou a necháme 20 minut bobtnat pod pokličkou.
Mezitím si očistíme cibuli a spolu s anglickou slaninou ji nakrájíme nadrobno. Pak je dáme restovat na rozhřátou pánev. Bez oleje.
Hotovou pohanku scedíme a servírujeme na předehřátý talíř. Posypeme ji brynzou a přelijeme smaženou cibulku se slaninou.
Zajímavé komentáře
Komentář k receptu Pohanka s brynzou
mňam