Plněný hermelín

Rychlý recept na hlavní chod z hermelínu, anglické slaniny a nivy.


4.416x
25 min

Postup přípravy

Nejdříve si připravíme anglickou slaninu, kterou budeme plnit hermelín. Slaninu nakrájíme na malé kostičky. Na pánev dáme pár kapek oleje, přidáme slaninu a zhruba pět minut restujeme. Poté pánev odstavíme z plotny a slaninu necháme vychladnout. Nivu nakrájíme na malé plátky.

Hermelín podélně rozkrojíme. Vzniknou nám tak dvě kolečka, která naplníme připravenou slaninou a nivou, a to tak, že do měkké části sýru vtlačíme kostičky slaniny a plátky nivy. Poté plněný hermelín obalíme v trojobalu a usmažíme dozlatova. Doporučuji smažení ve fritovacím hrnci, nedojde tak k vytékání sýru.

Plněný hermelín podáváme se zeleninovou oblohou. Kdo chce, může přidat hranolky či opečené brambory.
user-icon

autor lucik


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Plněný hermelín

Zpět na recept