Plněný hermelín s česnekem

Vynikající pochoutka k vínu nebo pivu. Hermelín s náplní z nivy, hermelínu, ořechů a nenahraditelného česneku.


2.9116x
30 min

Postup přípravy

Hermelíny vyjmeme z alobalu, ale ten nevyhazujeme.

Sýry podélně rozkrojíme. Lžičkou z nich vydlabeme vnitřky a necháme z nich pouze kůrku s tenkou vrstvou měkkého vnitřku.

Vydlabané středy spolu s nivou nastrouháme. Česnek oloupeme a prolisujeme. Ořechy s česnekem přidáme k nastrouhaným sýrům a rukou z vypracujeme hladkou ale hustou náplň. Rozdělíme ji na 6 stejných dílů.

Ty dáme do "misek" z hermelínů, urovnáme, slepíme půlky k sobě a opět zabalíme do alobalu.

Takto připravené sýry necháme asi týden uležet. Pak je krájíme na klínky a servírujeme podle libosti. Nejlepší jsou k vínu nebo pivu.
user-icon

autor sladkova.i


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Plněný hermelín s česnekem

Zpět na recept