Plněné okurky

Recept na okurky s ředkvičkovým překvapením uvnitř.


2.91153x
30 min

Ingredience

1 kssalátová okurka

náplň

sůl
4 lžícesmetana
1 svazekředkvičky
kopr
citronová šťáva
mletý černý pepř

na ozdobu

petrželka

Postup přípravy

Okurku oloupeme vroubkovaným nožem. Střed nakrájíme na 8 mírně šikmých špalíčků, konce odřízneme. Část vnitřku špalíčku vydlabeme, špalíčky osolíme a opepříme.

Vejce nakrájíme na kostičky, 6 ředkviček jemně nastrouháme, smícháme se smetanou, dochutíme solí a pepřem a vmícháme jemně nasekaný kopr. Touto směsí naplníme špalíčky okurek.

Plněné okurky ozdobíme petrželkou a nakrájenými ředkvičkami a listy hlávkového salátu pokropenými citronovou šťávou. Plněné okurky podáváme ihned.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Plněné okurky

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Polská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.