Plněné hrušky

Ovocná zdravá svačinka.


3.0106x
25 min

Postup přípravy

Hrušky oloupeme, rozpůlíme a zbavíme jadřinců. Poloviny hrušek dusíme v troše vody se skořicí a hřebíčky asi 15 minut, dokud nezměknou. Měkké půlky hrušek vyndáme a necháme okapat.

Připravíme si náplň. Bílek ušleháme s cukrem dotuha. Do sněhu vmícháme marmeládu.

Připravené poloviny hrušek ozdobně naplníme marmeládovým sněhem.

Plněné hrušky ihned podáváme. Před naplněním je možné nechat hrušky i náplň důkladně vychladit.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Plněné hrušky

Zpět na recept
Druh jídla
Dezerty
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.