Plněná telecí hruď

Telecí masíčko je velice jemné a tato žemlová nádivka s kuřecími játra se k němu náramně hodí. Přílohu zvolte dle chuti.


2.8757x
90 min

Postup přípravy

Hruď omyjeme, odblaníme, osušíme utěrkou a rozřízneme ostrým nožem tak, aby vznikl váček, který naplníme připravenou náplní. Tu si připravíme takto: nakrájíme housky, zalijeme horkým mlékem a rozetřeme. Přidáme vejce, sůl, pepř, petrželku, kuřecí játra nasekaná na malé kousky, vegetu a důkladně promícháme. Naplníme do kapsy, uzavřeme párátky nebo sešijeme nití, osolíme, usmažíme na rozehřátém tuku, podlijeme vývarem a pečeme v troubě doměkka.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Plněná telecí hruď

Zpět na recept