Plátek Barbecue

Velmi rychlé, velmi snadné a velmi chutné. Recept na chuťově zajímavou úpravu vepřového masa s dobrou omáčkou, kousky klobásy a cibule.


3.73x
15 min

Postup přípravy

Do mísy dáme kečup, med, olej, grilovací koření, chilli a prolisovaný česnek, promícháme a do této marinády naložíme naklepané, naříznuté, osolené a opepřené plátky vepřového masa (kýta, plecko apod.). Maso necháme uležet minimálně 20 minut.

Ze začátku vepřový plátek zprudka opečeme na pánvi, poté stáhneme teplotu a na mírném teple opékáme, aby maso bylo měkké.

Zatím si nakrájíme cibuli a klobásu a osmahneme. Na talíř servírujeme omáčku a vepřový plátek, na něj dáme osmaženou cibuli a klobásu. Nakonec posypeme nastrouhaným sýrem.

Plátek Barbecue podáváme s rýží, kuskusem nebo chlebem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Plátek Barbecue

Zpět na recept