Pivní polévka

Krémová pivné polévka pro opravdové labužníky.


3.01020x
30 min

Postup přípravy

Nejprve odebereme stranou zhruba 4 lžíce piva. Zbylé pivo nalejeme spolu s cukrem do hrnce a za stálého míchání uvedeme do varu. Jakmile je cukr rozpuštěný, zmírníme plamen. Z citronu vymačkáme šťávu. Spolu s odloženým pivem ji vmícháme do smetany. Žloutky rozšleháme a po částech do nich přidáme smetanu. Vše dobře rozšleháme a přidáme do hrnce. Dochutíme solí, pepřem a skořicí. Zahříváme při střední teplotě tak, aby polévka nepřešla varem! Pivní polévku je nejlepší podávat ihned v předehřátých miskách.
user-icon

autor Vilienka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pivní polévka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena