Pikantní vepřové řízky

Vepřové řízky plněné cibulkou a meruňkami.


5.08x
60 min

Postup přípravy

Z masa nakrájíme 4 řízky, lehce naklepeme a potřeme hořčicí. Cibulky nakrájíme na kolečka a okapané meruňky na čtvrtky. Řízky obložíme polovinou cibulek a meruňkami a poprášíme solí a kari. Přehneme na polovinu a konce dobře sepneme špejlí.

Rozpálíme olej a řízky z každé strany 5 minut opékáme; vyjmeme a udržujeme teplé.

Ve výpeku podusíme zbylou cibulku a čtvrtky meruněk a podlijeme vývarem. Ve smetaně rozmícháme solamyl a kašičku přilijeme do výpeku. Ochutíme kari a 3 minuty provaříme.

Pikantní vepřové řízky podáváme s opečeným bramborem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pikantní vepřové řízky

Zpět na recept