Pikantní vejce

Plátky uvařených vajec v omáčce z cibulky, petrželky, smetany a sardelové pasty.


3.0133x
20 min

Postup přípravy

Vejce uvaříme natvrdo. Petrželku a cibuli očistíme a nasekáme najemno. Do zakysané smetany přimícháme mouku, sardelovou pastu a citronovou šťávu.

Na másle zpěníme cibuli a petrželku. Pak ji zalijeme zakysanou smetanou. Podle chuti směs opepříme, případně i osolíme.

Uvařená vejce zchladíme a oloupeme. Nakrájíme je na kolečka, přidáme do omáčky a necháme prohřát.

Podáváme s pečivem.

user-icon

autor Vilienka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pikantní vejce

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena