Pikantní rybí krém

Rychlý recept na pikantní krém z nakládaných matjesů ala losos. Výborná chuťovka, kterou podáváme na kouscích pečiva zejména při oslavách Silvestra.


3.834x
20 min
3×

Ingredience

2-3 stroužkyčesnek
4 lžícemajonéza
1-2 ksnakládaná feferonka
2 lžícezakysaná smetana light
150 gfilety z matjesů ala losos

podle potřeby

pečivo

na ozdobu

1 ksčervená cibule

podle chuti

mletý černý pepř

Postup přípravy

Rybí filety vyjmeme z nálevu a necháme okapat na sítku. Česnek oloupeme a usekáme. Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka. Chleba nebo housky nakrájíme na plátky a pomocí tvořítka z nich vykrájíme kolečka. Okapané rybí filety pokrájíme a spolu s feferonkami a česnekem rozmixujeme na hladký krém. Do krému vmícháme majonézu a odlehčenou zakysanou smetanu. Podle chuti pokrm opepříme. Pikantní rybí krém mažeme na kolečka pečiva a zdobíme červenou cibulí. Jednohubky podáváme jako chuťovku k vínu nebo pivu.

Smažené kapří kousky s kari omáčkou

(doba přípravy 45 min)

Smažené


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pikantní rybí krém

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká
K příležitosti
Silvestrovské recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena