Pikantní rizoto


3.0849x
60 min

Postup přípravy

Rozšleháme vejce, osolíme ho a na oleji z něj usmažíme omeletu. Cibuli nakrájíme na drobné kousky a zpěníme na sádle. Přidáme houby nakrájené na plátky a podusíme.


Dále přidáme rýži, kterou jsme předtím uvařili. Vmícháme do ní hrášek, nakrájené vařené uzené maso a také omeletu nakrájenou na nudličky. Osolíme a směs zapečeme v troubě.


Z horkého rizota děláme velké kopečky nejlépe pomocí naběračky. Kopečky obložíme plátky rajčat podušených na oleji. Vše zasypeme sýrem.

user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pikantní rizoto

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká