Pikantní fazolkový salát

Zelené fazolky okořeněné feferonkami, takže něco pro milovníky ostrého.


2.9806x
45 min

Ingredience

1-2 stroužkyčesnek
3 lžíceolej
sůl
-ocet
0.5 kgfazolky
mletý černý pepř

Postup přípravy

Fazolky můžeme použít čerstvé nebo sterilované. Čerstvé zbavíme konců a vláken a vložíme do vařící osolené vody. Vaříme je doměkka. Uvařené fazolky scedíme a dáme na talíř. Během vaření si nadrobno nastrouháme feferonky, česnek a drobně pokrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme ocet a pepř. Nalijeme na fazolky připravenou směs pikantní fazolkový salát necháme vychladnout. Vychladlý pikantní fazolkový salát podáváme s čerstvým pečivem.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pikantní fazolkový salát

Zpět na recept
Druh jídla
Saláty
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena