Pikantní fazolkový salát

Zelené fazolky okořeněné feferonkami, takže něco pro milovníky ostrého.


2.9806x
45 min

Postup přípravy

Fazolky můžeme použít čerstvé nebo sterilované. Čerstvé zbavíme konců a vláken a vložíme do vařící osolené vody. Vaříme je doměkka. Uvařené fazolky scedíme a dáme na talíř.

Během vaření si nadrobno nastrouháme feferonky, česnek a drobně pokrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme ocet a pepř.

Nalijeme na fazolky připravenou směs pikantní fazolkový salát necháme vychladnout.

Vychladlý pikantní fazolkový salát podáváme s čerstvým pečivem.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pikantní fazolkový salát

Zpět na recept