Pikantní candát

Zapečená rybička s rajčaty, paprikou a provoněná česnekem. Chilli tomu všemu dodává říz.


2.9953x
45 min

Postup přípravy

Porce ryb opepříme, osolíme ochutíme chilli a opečeme na oleji. Poté ryby vyjmeme, do vypečené šťávy vložíme nadrobno nakrájenou cibulku a zpěníme. Ryby rozložíme do zapékací misky a poklademe cibulkou. Přidáme plátky oloupaných rajčat, nudličky papriky, plátečky česneku, zakapeme citronem, zalijeme vínem a ve vyhřáté troubě zapečeme. Podáváme s dušenou rýží nebo brambory.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pikantní candát

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Francouzská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.