Petrův candát

Candát ve smetanové omáčce a s ananasem. Toho opravdu musíte vyzkoušet!


3.0164x
30 min

Postup přípravy

Candáta osolíme, okořeníme a obalíme v hladké mouce. Zprudka ho opečeme na oleji a vyjmeme. Do výpeku nalijeme smetanu, trochu ananasové šťávy a povaříme. Kostky ananasu opečeme na másle a vložíme do omáčky. Přidáme candáta a vše krátce podusíme. Zdobíme sekanou zelenou petrželkou.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Petrův candát

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena