Petrův candát

Candát ve smetanové omáčce a s ananasem. Toho opravdu musíte vyzkoušet!


3.0164x
30 min

Postup přípravy

Candáta osolíme, okořeníme a obalíme v hladké mouce. Zprudka ho opečeme na oleji a vyjmeme.

Do výpeku nalijeme smetanu, trochu ananasové šťávy a povaříme. Kostky ananasu opečeme na másle a vložíme do omáčky. Přidáme candáta a vše krátce podusíme.

Zdobíme sekanou zelenou petrželkou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Petrův candát

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.