Recept na perníčky potřené bílkovou polevou. Těsto je třeba nechat až 2 dny odležet, při přípravě s tím musíme počítat. Dají se hned jíst a nemusí se nechat proležet.
4 ks | vejce |
3 ks | žloutek |
200 g | med |
300 g | cukr moučka |
1 kg | hladká mouka |
200 g | Hera |
2 g | jedlá soda |
2 lžíce | koření do perníku |
poleva | |
---|---|
1 ks | bílek |
cukr moučka | |
1 lžička | bramborový škrob |
autor Jméno
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.