Vaření.czReceptyPekingské zelí s klobásou a vejcem

Pekingské zelí s klobásou a vejcem

Pokrm pro ty, kteří stejně jako třeba já nechtějí jíst zeleninu bez masa.


3.276x
20 min

Postup přípravy

Zelí očistíme, omyjeme a nakrájíme na úzké nudličky. Rajčátka omyjeme a rozčtvrtíme. Klobásy nakrájíme na kolečka. Na suché pánvi kolečka klobásek z obou stran opečeme. V míse smícháme zelí s rajčaty, balsamikovým octem, potom vmícháme horká kolečka klobásy včetně vypečeného tuku. Na stejné pánvi usmažíme jednotlivě vejce, můžeme použít i různé šablony. Salát rozdělíme do čtyř misek a ozdobíme vejci. Pekingské zelí s klobásou a vejcem podáváme s pečivem.
user-icon

autor Konvalinka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pekingské zelí s klobásou a vejcem

Zpět na recept
Druh jídla
Saláty
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena