Pekáčová čína

Oběd na více dní z pekáčku.


3.310x
150 min

Ingredience

1 dlolej
1 kspórek
1 konzervaananas
1 kgmaso
2 lžícemaizena
1 balíčekmražená zelenina
1 lžičkasušený česnek

podle chuti

sůl

Postup přípravy

Kuřecí nebo libové vepřové maso nakrájíme na malé kousky a dáme do pekáče. Pórek očistíme a nakrájíme, ananas slijeme. K masu přidáme nakrájený pórek, mraženou zeleninu, ananasový krájený kompot, trochu sušeného česneku, 1 dl oleje, osolíme a vmícháme i 2 lžíce maizeny. Všechno dobře smísíme, přikryjeme a necháme do druhého dne marinovat. Pekáčovou čínu pečeme přikrytou v troubě podle druhu masa při 200 °C asi 2 hodiny. Jako příloha se k pekáčové číně hodí různě upravené brambory.
user-icon

autor pacik

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pekáčová čína

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena