Pečené brambory plněné kaviárem

Pečené brambory plněné kaviárovým krémem jsou vhodným pohoštěním při nejrůznějších oslavách.


4.627x
45 min

Postup přípravy

Brambory omyjeme a očistíme kartáčkem. Potom je osušíme a i se slupkou rozkrojíme na půlky a potřeme olejem. Rozkrojenou stranou je položíme na plech a upečeme v troubě při 200 °C.

Připravíme si kaviárový krém. Lučinu spojíme s jogurtem, vmícháme kaviár a zakápneme citronovou šťávou. Podle potřeby přisolíme a necháme v chladu rozležet.

Z vychladlých upečených brambor vydlabeme střed, který vyplníme kaviárovým krémem. Přizdobíme několika kuličkami kaviáru a podáváme s čerstvou zeleninou a bylinkami.

Obměna: Pečené brambory velice dobře chutnají i plněné krémovou nivou. Pro zpestření chuti si připravíme obě varianty a podáváme k vínu.
user-icon

autor Jarka-P


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pečené brambory plněné kaviárem

Zpět na recept