Lilkový kaviár

Recept na výbornou pomazánku.


5.02x
25 min

Ingredience

2-3 stroužkyčesnek
4 lžíceolej
1-2 ksrajče
2 kslilek

podle chuti

sůl
bílý pepř
citronová šťáva

Postup přípravy

Lilky nakrojíme a upečeme v troubě doměkka. Měkkou dužinu nadrobno nakrájíme a smícháme s olejem, pepřem a solí. Přidáme nadrobno nakrájená rajčata a lilkový kaviár ochutíme citronovou šťávou a prolisovaným česnekem. Lilkový kaviár necháme vychladit a můžeme podávat. Výborný je na čerstvém pečivu.
user-icon

autor gabos

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Lilkový kaviár

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena