Vejce natvrdo s kaviárovou pastou

Nenáročný recept na přípravu efektně vypadajícího a velmi chutného vejce.


2.312x
15 min
1×

Postup přípravy

Vejce vložíme do vody, přidáme lžíci octa, aby vejcím nepraskla skořápka. Přivedeme k varu a vaříme nejméně 7 minut. Poté sundáme hrnec z plotny a zchladíme vejce studenou vodu. Mezitím než vejce zchladnou, nakrájíme velmi tence 2 - 3 kolečka citronu nebo limetky.

Vejce oloupeme, rozkrojíme na polovinu a každou polovinu vejce ozdobíme kaviárovou pastou (případně kaviárem) a čtvrt kolečkem limetky nebo citronu.

Vejce natvrdo s kaviárovou pastou servírujeme nejlépe na listech salátu.

user-icon

autor Šmodrcha


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vejce natvrdo s kaviárovou pastou

Zpět na recept