Pečenáče tety Lídy

Zůstaly vám obalené a osmažené karbanátky nebo ryby? Udělejte si podle tohoto receptu pečenáče.


4.513x
0

Postup přípravy

Z mleté masa si připravíme karbanátky tak, jak jsme zvyklí a osmažíme je, stejně tak kapra. Na kolečka nakrájíme oloupanou cibuli, rozložíme na dno sklenice, dáme jednu vrstvu karbanátků, vrstvu cibule, vrstvu ryb a takto pokračujeme, až máme sklenici plnou. Poslední je vrstva cibule. Mezitím svaříme 1 l vody, půl litru octa, bobkový list, nové koření, celý pepř, přidáme pálivou papriku nebo feferonku, zalijeme a necháme v chladu uležet 10 dní. Takto můžeme udělat i samotné karbanátky. Recept je na 3 l sklenici pečenáčů tety Lídy.
user-icon

autor tesi

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pečenáče tety Lídy

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena