Patizony s bochánky

Vydatný zeleninový pokrm s úžasným šmakem. Bochánky jsou ze strouhanky, vajíček a uzeniny.


2.9665x
25 min

Postup přípravy

Patizon zbavíme kůry a nakrájíme na středně silné plátky. Osušíme je a obalujeme je jako klasické řízky. Po obalení smažíme stejným způsobem. Jako přílohu můžeme zvolit nové brambory s cibulkou.....Perlička: Ze zbylé strouhanky, mouky a vajíčka uděláme bochánky, do kterých můžeme přikrájet uzeninu nebo slaninu...výborné!!!!Tento recept je minimálně náročný na přípravu i na čas.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Patizony s bochánky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena