Pastýřská roštěnka

Recept na chutný hovězí plátek podávaný s bramborovým knedlíkem.


5.01x
120 min

Ingredience

3 kscibule
70 gsádlo
2 lžícekečup
120 gklobása
20 ghladká mouka
150 guzený sýr
450 ghovězí roštěná

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

na ozdobu

petrželka

podle potřeby

masový vývar

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Klobásu oloupeme a nakrájíme na kolečka. Uzený sýr nastrouháme na jemném struhadle. Maso nakrájíme na plátky, zlehka naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a poprášíme hladkou moukou. Plátky masa opečeme na rozehřátém sádle z obou stran. Potom přidáme nakrájenou cibuli a klobásu, opečeme, podlijeme masovým vývarem a dusíme doměkka. Hotovou směs přendáme do zapékací misky, posypeme nastrouhaným uzeným sýrem, zakapeme kečupem a zapečeme ve vyhřáté troubě. Zapečené roštěnky posypeme drobně nakrájenou petrželkou. Pastýřské roštěnky podáváme s bramborovým knedlíkem nebo s rýží.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pastýřská roštěnka

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena