Pasta Brunensis

Recept na chutný salát z těstovin a tuňáka. Doplníme také olivy.


4.113x
20 min
2×

Postup přípravy

Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a osmahneme ji na oleji. Přídáme celou plechovku tuňáka a asi 5 - 10 minut opékáme. Přidáme sterilovanou kukuřici a dusíme.

Mezitím si uvaříme těstoviny podle vlastního výběru. Řídíme se pokyny uvedenými na obalu. Těstoviny scedíme.

Do těstovin zamícháme připravenou tuňákovou směs a nadrobno nakrájený tvrdý sýr. Doplníme o kousky oliv a dobře zamícháme. Nakonec osolíme podle naší chuti.

user-icon

autor Dejna


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pasta Brunensis

Zpět na recept
Druh jídla
Saláty
Národní kuchyně
Řecká