Párky s hráškem a mátou

Podáváme jako přílohu k masům, i rybám. Spolu s rýží můžete podávat jako hlavní chod.


2.9807x
30 min

Postup přípravy

Párky uvaříme a dáme stranou. Slaninu smažme dozlatova a potom ji necháme okapat na ubrousku, do tuku po slanině dáme cibuli a česnek a smažíme doměkka. Přilijeme víno, vodu, bobkový list, slaninu, mátu, sůl a pepř. Přivedeme k varu a oheň stáhneme, přidáme párky a vaříme částečně přiklopené asi 20 minut. Používáte-li čerstvý hrášek, přidejte ho už s párky, pokud mražený, přisypte o až ke konci vaření. Párky nakrájíme na plátky, přidáme k hrášku a podáváme.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Párky s hráškem a mátou

Zpět na recept