Párky s hráškem a mátou

Podáváme jako přílohu k masům, i rybám. Spolu s rýží můžete podávat jako hlavní chod.


2.9807x
30 min

Postup přípravy

Párky uvaříme a dáme stranou. Slaninu smažme dozlatova a potom ji necháme okapat na ubrousku, do tuku po slanině dáme cibuli a česnek a smažíme doměkka. Přilijeme víno, vodu, bobkový list, slaninu, mátu, sůl a pepř. Přivedeme k varu a oheň stáhneme, přidáme párky a vaříme částečně přiklopené asi 20 minut. Používáte-li čerstvý hrášek, přidejte ho už s párky, pokud mražený, přisypte o až ke konci vaření. Párky nakrájíme na plátky, přidáme k hrášku a podáváme.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Párky s hráškem a mátou

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena