Pařížská šlehačka

Při výrobě vánočního cukroví, ale i dortů a dezertů se nám bude hodit jemná pařížská šlehačka.


3.1166x
15 min
3×

Postup přípravy

Ve dvou lžících smetany rozmícháme kakaový prášek.

Zbylou smetanu s cukrem přivedeme k varu, vmícháme kakaovou kašičku a stáhneme z plamene. Po vychladnutí uložíme alespoň na 12 hodin do lednice.

Druhý den smetanu klasicky vyšleháme.

Pařížskou šlehačku použijeme na zdobení.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pařížská šlehačka

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.