Papriky plněné špenátovým sýrem

Recept na gril. Paprikové lusky plněné směsí podušeného špenátu a sýra, které podáváme jako lehké zeleninové jídlo.


3.0513x
45 min

Postup přípravy

Vršky paprik ukrojíme a odstraníme jádřince, špenát omyjeme a natrháme na kousky. Česnek i cibuli oloupeme, nakrájíme na kousky a na oleji je osmahneme. Špenát spaříme horkou vodou a necháme okapat.

Vločky přelijeme pivem a necháme nabobtnat. Sýr nakrájíme na drobnější kousky, přidáme špenát a spolu se sýrem přimícháme k cibulce, nakonec přidáme vločky a promícháme.

Směsí plníme paprikové lusky, vršky zakryjeme odkrojenou částí a můžeme grilovat.

Papriky plněné špenátovým sýrem grilujeme asi 20 minut, až jsou papriky pěkně zlatavé. Obracíme opatrně, aby nám náplň nevypadla.

Papriky plněné špenátovým sýrem podáváme jako hlavní chod, který je lehký a vegetariánský.

Foto: Shutterstock.com
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Papriky plněné špenátovým sýrem

Zpět na recept