Papriková omáčka

Snadný recept na rychlou studenou omáčku, která se nám bude hodit při grilování na maso či zeleninu.


3.0841x
10 min
1×

Postup přípravy

Barevné papriky očistíme a nakrájíme na malé kostičky. Goudu na jemno nastrouháme, rokfór nebo nivu rozmačkáme.

Sýry smícháme s jogurtem, osolíme a opepříme. Polovinu paprik vmícháme do omáčky a druhou polovinu nasypeme na povrch.

Paprikovou omáčku podáváme k masu či zelenině jako dip.

Foto: Shutterstock.com
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Papriková omáčka

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.