Paprikáš s kysaným zelím

Dušené zelí a vepřovým masem.


2.91124x
45 min
1×

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno. Zelí propláchneme a podle potřeby nasekáme.

Na polovině sádla osmahneme větší část sekané cibule, přidáme kyselé zelí a za občasného podlévání je dusíme doměkka.

Na zbylém sádle osmahneme maso nakrájené na kousky spolu se zbylou cibulí, osolíme, trochu podlijeme a dusíme doměkka. Pak maso se zelím promícháme, opepříme, opaprikujeme, případně dosolíme, podlijeme a ještě chvíli společně povaříme.

Před koncem varu přidáme polovinu, a když jídlo neseme na stůl, zbytek smetany. Paprikáš s kysaným zelím podáváme s chlebem nebo noky.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Paprikáš s kysaným zelím

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Jugoslávská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena