Rybí filety z pangasiuse se smetanovou omáčkou z krevet s jemnou příchutí rozmarýnu.
1-2 stroužky | česnek |
2-3 lžíce | máslo |
4 plátky | citron |
3 lžičky | hladká mouka |
150 ml | smetana na vaření |
200 g | loupané krevety |
1 g | filé z pangasiuse |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
150-200 ml | vývar |
citronová šťáva | |
podle chuti | |
sůl | |
mleté chilli koření | |
čerstvý rozmarýn |
autor Jarka Petrová
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies | |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůPokud chcete používat náš obsah, kontaktujte Economia, a. s..