Na vánoční stůl patří jistě ryby. Vyzkoušejte variantu pangasiuse s teplou hořčicovo-smetanovou omáčkou a cuketou.
1 lžíce | máslo |
0.5 ks | cuketa |
200 ml | smetana ke šlehání |
1 lžíce | hrubozrnná hořčice |
500 g | filet pangasius |
1 ks | strřední šalotka |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
hladká mouka | |
citronová šťáva | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý bílý pepř |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena