Pangasius na zelenině

Jemně kořeněný pangasius podávaný s teplou zeleninou a rýží.


4.547x
35 min
16×

Postup přípravy

Rybu necháme na utěrce "okapat". Jednotlivé filety lehce poprášíme solí, posypeme drceným i celým kmínem a zakápneme citronovou šťávou. Čistýma rukama koření vtlačíme do ryby (pouze po jedné straně). Na pánvi rozehřejeme olej (máslo), přidáme mraženou zeleninu (směs brokolice, květáku, růžičkové kapusty a červené a žluté mrkve), na plátky nakrájený česnek (použila jsem naložený v chilli) a osolíme. Zeleninu promícháme a orestujeme doměkka. Hotovou zeleninu vyndáme a udržujeme teplou. Do výpeku přidáme olej (máslo) i na plátky nakrájený česnek, promícháme a necháme rozehřát. Vložíme filety pangasiuse kořeněnou stranou dolů a opečeme je dozlatova, otočíme a i druhou stranu opečeme. Teplé filety pangasiuse na zelenině naservírujeme kořeněnou stranou nahoru na talíře, přidáme teplou zeleninu a jako přílohu zvolíme dušenou nebo vařenou rýži.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pangasius na zelenině

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena