Pangasius na rajčatech

Sladkovodní ryba bez kostí dušená na rajčatech.


4.637x
35 min
8×

Postup přípravy

Porce ryby mírně osolíme a rozložíme na utěrku, která vysaje případnou vodu. Cibuli i česnek oloupeme a nakrájíme nadrobno. Na rozehřátý olej do vyšší pánve vsypeme cibuli a orestujeme ji do zezlátnutí. Přidáme česnek a karí pastu (nebo lžičku kari), promícháme a 2 - 3 minuty smažíme. Pak do pánve vlijeme rajčata (pokud jsou vcelku tak je předem nakrájíme) i čirý vývar, promícháme, uvedeme do varu a 5 minut provaříme. Zmírníme plamen, přidáme porce pangasia, přiklopíme pokličkou a necháme 5 minut dusit. Pak rybu otočíme a necháme ještě 5 minut dusit. Pangasia na rajčatech podáváme s vařenou nebo dušenou rýží.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pangasius na rajčatech

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena