Pangas na másle a cibuli

Rychlý recept na pangase.


3.08x
25 min

Ingredience

2 kscibule
2 porcepangasius

podle chuti

sůl
grilovací koření
citronová šťáva

podle potřeby

máslo

Postup přípravy

Pangase omyjeme, osušíme, malinko osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenká půlkolečka. Na másle nejprve osmahneme cibuli, dáme ke straně a přidáme pangase. Za občasného otáčení opečeme. Posypeme grilovacím kořením, mírně podlijeme vodou, přikryjeme pokličkou a dusíme, dokud není cibule měkká a šťáva vypečená. Pangase na másle a cibuli podáváme s libovolnou přílohou. Zdobíme zelenou petrželkou nebo jinou bylinkou.
user-icon

autor Michy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pangas na másle a cibuli

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena