Pangas na cibuli

Jednoduchý recept na pangase.


2.33x
25 min

Postup přípravy

Pangase omyjeme, osušíme a pokapeme citronem. Potřeme solí a nejlépe čerstvě namletým pepřem. Cibuli oloupeme a nakrájíme na proužky nebo hrubší kostičky.

Na pánvi rozehřejeme máslo a cibuli opečeme skoro dozlatova. Přidáme pangase a osmahneme po obou stranách. Zasypeme mletou paprikou, zalijeme troškou vody a necháme krátce podusit, až se nám voda téměř vysmahne. Podle chuti můžeme přidat oblíbené bylinky - tymián, libeček, saturejku apod.

Pangase dáme na talířky, dozdobíme čerstvou nebo sterilovanou zeleninou a podáváme.

user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pangas na cibuli

Zpět na recept