Pálivé rizoto

Chuťově výrazné rizoto se zeleninou, párkem a trochou mletého masa. Každý si může dát do rizota, co je libo a jak mu to bude chutnat. Vše v receptu je uvedeno přibližně.


2.33x
30 min
1×

Ingredience

1 špetkasůl
2 ksvejce
3 balíčkyrýže
10 dkgmleté maso
1 hrstmražená zelenina
3 ksfarmařský liberecký párek
0.5 ksčerstvá slovenská pálivá paprika

Postup přípravy

Nejprve uvaříme rýži ve varných sáčcích podle návodu na balení. Párky nakrájíme na kostičky - asi 3 nožičky. Párky mohou být pálivé, ale nemusí. Čerstvou slovenskou pálivou papriku nakrájíme na kousky. Uvařenou rýži dáme do pekáčku a potom přidáme slovenskou pálivou papriku a párky. Přidáme ještě mleté maso - jen trochu kvůli chuti, mraženou zeleninu a promícháme. Nakonec si v hrnečku rozkvedláme vejce se solí a zalijeme s ním naše rizoto a promícháme. Rizoto dáme zapéct na 10 minut do trouby předehřáté asi na 150 °C. Záleží na typu trouby, jak vám peče rychle. Pálivé rizoto podáváme jako výborný oběd nebo večeři.
user-icon

autor sar.mich


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pálivé rizoto

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Žádná

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena