Pálivá rybí pomazánka

Recept na zdravou pomazánku plnou bílkovin.


3.56x
10 min
1×

Postup přípravy

Na pomazánku použijeme větší cibuli, kterou oloupeme a nakrájíme na kostičky. Z tuňáka odlijeme polovinu šťávy.

Cibuli s tuňákem vložíme do misky. Přidáme půlku tvarohu, cotagge ve smetaně a vymícháme. Ochutíme hořčicí, solí, mletým pepřem a čerstvě nahrubo nasekaným pepřem (můžeme použít i více druhů). Pepřem nešetříme.

Pomazánku dobře spojíme a vychlazenou podáváme k pečivu.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pálivá rybí pomazánka

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.