Pálivá rybí pomazánka

Recept na zdravou pomazánku plnou bílkovin.


3.56x
10 min
1×

Ingredience

1 plechovkatuňák ve vlastní šťávě
1 ksvětší cibule
0.5 kelímkunízkotučný tvaroh
1 lžičkaostrá francouzská hořčice
1 kelímeksýr cottage ve smetaně

podle chuti

sůl
mletý černý pepř
nahrubo drcený pepř

Postup přípravy

Na pomazánku použijeme větší cibuli, kterou oloupeme a nakrájíme na kostičky. Z tuňáka odlijeme polovinu šťávy. Cibuli s tuňákem vložíme do misky. Přidáme půlku tvarohu, cotagge ve smetaně a vymícháme. Ochutíme hořčicí, solí, mletým pepřem a čerstvě nahrubo nasekaným pepřem (můžeme použít i více druhů). Pepřem nešetříme. Pomazánku dobře spojíme a vychlazenou podáváme k pečivu.
user-icon

autor Michy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pálivá rybí pomazánka

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena