Palačinky s jahodovým džemem a rumem

Tenké palačinky s jemnou příchuti rumu a tvarohovou náplní.


4.733x
45 min

Postup přípravy

Vejce pečlivě rozmícháme, mírně osolíme, rozředíme mlékem, přidáme rum a za stálého prošlehávání přisypáváme prosetou polohrubou mouku. Z hotového hladkého těstíčka upečeme po obou stranách v máslem vytřených pánvích tenké palačinky. Upečené horké palačinky potřeme tence tvarohem, do kterého vmícháme džem podle chuti, já používám jahodový. V polovině palačinky přeložíme. Vzniklé palačinky s jahodovým džemem a rumem srovnáme na talíře, ozdobíme okapanými jahodami, posypeme moučkovým cukrem a podáváme. Foto: Thinkstock.com

Zobrazit přes 110 dalších receptů pro palačinky?

user-icon

autor spider-rio


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Palačinky s jahodovým džemem a rumem

Zpět na recept